Ring til os​

Skriv til os

​Nedsivningsanlæg til spildevand i det åbne land

Vil du etablere et nedsivningsanlæg i Nordjylland? NCV Aut. Kloakmester i Brønderslev kan stå for etablering af nedsivningsanlæg i området mellem Aalborg og Hjørring. 

Som autoriseret kloakmester er vi i stand til at etablere nedsivningsanlæg og minirenseanlæg, når du ikke er tilsluttet en offentlig kloak. Vi hjælper kunder i hele Vendsyssel og resten af Nordjylland med nedsivningsanlæg.

Hvordan fungerer et nedsivningsanlæg?

Et nedsivningsanlæg kan bruges til at rense spildevandet fra din husstand, hvis din ejendom ikke er forbundet til det kommunale kloaksystem. 

Et nedsivningsanlæg fungerer ved, at spildevandet først sorteres i en bundfældningstank, der holder de faste stoffer tilbage. Herefter føres vandet videre til et nedsivningsareal med en fordelerbrønd og et sivedræn. Her bliver spildevandet fordelt og udledt i jorden over et større areal, hvor spildevandet renses, efterhånden som det siver ned igennem jordlagene. I denne proces bliver de forurenende stoffer nedbrudt eller bundet i undergrunden.

Hvad kræver det af få et spildevandsanlæg?

Etableringen af et nedsivningsanlæg kan kun udføres af en autoriseret kloakmester. Vores autorisationsnummer er: KFUL-03706. 

For at få kloakering i det åbne land uden tilslutning til det offentlige kloaksystem, skal man ansøge om tilladelse i sin pågældende kommune. Se et eksempel på et ansøgningsskema her​. Ansøgningsskemaet her er fra Brønderslev kommune. 

Dette skal altid udfyldes i samarbejde med din kloakmester der skal udføre arbejdet med etablering af et nedsivningsanlæg.

Desuden skal fagmanden der udfører arbejdet, også sørge for jordprøver og pejling af grundvandsstanden. Dette skyldes at jorden under dit anlæg, skal være egnet til nedsivning. Er jorden ikke nedsivningsegnet, kan man anvende udskiftningssand under anlægget.

Der er desuden et par andre krav der skal opfyldes, som f.eks. minimumskrav til areal, minimumsafstand til vandområder, drikkevandsboringer m.m. Nedsivningsanlægget skal desuden være placeret i et udyrket område. Det kræver altså en del plads at få etableret et spildevandsanlæg. Vi klarer dog også gravearbejdet.

Forhør dig dog gerne hos mig først, da det sommetider er muligt at få dispensation for nogle af disse krav.

Få professionel rådgivning og vejledning omkring spildevand

Et nedsivningsanlæg opfylder alle renseklasser jf. spildevandsbekendtgørelsen. Hvis du etablerer et godkendt nedsivningsanlæg, reduceres din spildevandsafgift til laveste niveau (0,5 kr. per m3 mod 3,8 kr. per m3 for ikke-godkendte anlæg).

Vi tilbyder professionel vejledning om nedsivningsanlæg, og du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om etablering af nedsivningsanlæg i Nordjylland, eller hvis du vil vide mere om kravene til etableringen og vedligeholdelse af anlægget, samt tømningsordning af anlægget. 

Kontakt os for at høre mere om kloakering i det åbne land

Kontakt os gerne på tlf. 20 57 81 82 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at skrive til niels@ncv-kloak.dk med din forespørgsel. 

Alle henvendelser er uforpligtende, du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er interesseret i at få etableret et nedsivningsanlæg.​

​Interesseret i et godt og uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen herunder og få et godt tilbud!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

NCV Aut. Kloakmester

CVR: 14581707

Adresseinformation

Ahornvej 14

9700 Brønderslev

Kontaktinformation

Telefon: 20 57 81 82

E-mail: niels@ncv-kloak.dk